Selectie

Bij selectie van een luchtgordijn moeten de volgende punten nader worden bekeken: De hoogte van de installatie gemeten vanaf het uitblaasrooster tot aan de vloer, de breedte van de deur, de locatie van het gebouw of betreffende ruimte, of het vertrek meerdere deuren heeft in dezelfde of naastliggende ruimtes, of het vertrek meerdere verdiepingen heeft en wellicht verbonden is middels roltrappen, of er een groot drukverschil is tussen binnen-en buiten het vertrek, deur-eigenschappen: altijd open/automatisch open/handmatig open/draaideur, etc..., eigenschappen van de ventilatie-en airconditioninginstallatie, beschikbaarheid van voltage/amperage, gewenste uitvoering/design.

Keuze

advies

Model
Soort
Aanbevolen
Installatie
Hoogte (*)
Verwarming
Algemene Toepassingen
A
E
P
Minibel
Tot 1.8 m
Kiosken, Fast Food, kleine shops, restaurants en plaatsen waar normaal de deur gesloten is ivm weinig bezoekers.
Eco (E)
Optima
Optima Inbouw
Tot 2.2 m
Kleine en medium gebouwen. Restaurants, winkels en plaatsen waar regelmatig bezoekers komen. Creëren van aparte leefzones. Bescherming tegen stof, rook, vervuiling en insecten. Montage in verlaagd plafond. Isoleren en afzonderen van rookzones.
Kool (alleen A)
Deco
Windbox
S
Tot 2.5 m
Medium en grote gebouwen waar veel bezoekers komen. Bescherming tegen stof, rook, vervuiling en insecten. Koude
ruimtes. Montage in verlaagd plafond. Isoleren en afzonderen van rookzones.
Windbox Inbouw
VariWind
Compact (alleen M)
M
Tot 2.8 m
RotoWind (alleen M,G)
Rund (alleen M,G)
Duojet(alleen M,G)
G
Tot 3.2 m
Windbox
B
Tot 4 m
Medium en grote gebouwen met een groot aantal bezoekers. Industriële deuren. Bescherming tegen stof, rook, vervuiling en insecten. Koude ruimtes. Montage in verlaagd plafond.
L
Tot 4.5 m
XL
Tot 7 m
Max
Tot 5 m
Industriële deuren. Laad- en losplaats. Verticale installatie aan een of beide zijden van de deur. Horizontale installatie.

(*) De maximale hoogte van de installatie hangt af van de condities van het gebouw. Bij twijfel kunnen wij U hierbij adviseren.

(A) Recirculeren zonder verwarmen, (E) Elektrisch verwarmen, (P) Warmwaterbatterij.

Nieuws

  • Nieuw design model leverbaar, lees meer over het model ZEN.
  • Nieuwe website, om u zoveel mogelijk informatie te kunnen verstrekken is de website van ALN in een nieuw jasje gestoken.
Bel mij!
Vul hier uw naam en telefoonummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Naam
Telefoonnummer